Fetiță de 11 ani, căutată de Poliție. A plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă

433
Fetiță de 11 ani, căutată de Poliție. A plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă - motoidenisa83751800-1575018344.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Alba Iulia caută o fată de 11 ani, care a plecat joi de la școală și nu a mai ajuns acasă. Mama copilei a alerta Poliția în noaptea de miercuri spre joi după ce fata ei nu s-a mai întors acasă.


O femeie de 30 de ani, din Alba Iulia, s-a prezentat în noaptea de joi spre vineri la Poliția din Alba Iulia unde a reclamat faptul că, în după amiaza zilei de 28 noiembrie, în jurul orei 17.00, fiica sa, în vârstă de 11 ani, a plecat de la școala la care învață și nu a mai ajuns la domiciliu.


Fata dispărută se numește Maria Denisa Moțoi, are înălțime 1,55 m, greutate 35 kg, păr brunet, tuns drept, la nivelul umerilor, ochi căprui, ten măsliniu. La data plecării, aceasta purta o geacă roz, blugi albaștri și pantofi sport de culoare gri. Avea asupra sa un ghiozdan negru pe care este imprimată imaginea unei bufnițe.


Peste 30 de polițiști și jandarmi o caută pe fată. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3207 secunde