Festivaluri și aglomerație în week-end, la Constanța. Ce ne recomandă jandarmii

238
Festivaluri și aglomerație în week-end, la Constanța. Ce ne recomandă jandarmii - festivalurisiaglomeratie-1561744140.jpg

Articole de la același autor

Județul Constanța găzduiește, week-endul acesta, mai multe evenimente culturale și concerte. Jandarmii constănțeni au anunțat că vor fi la datorie, pentru siguranța  participanților la evenimentele publice.


Astfel, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean  Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța și ai Poliției Locale vor acționa pentru asigurarea ordinii publice la o serie de evenimente organizate în zona de responsabilitate.
Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale față de cei care comit fapte antisociale.


Așa că jandarmii vor fi prezenți la  Festivalul Înghețatei din Piața Ovidiu, la Zilele orașului Ovidiu, în perioada 28 - 30 iunie, la sărbătoarea religioasă "Sfinții Apostoli Petru și Pavel", de la lăcașurile de cult din Constanța și Medgidia, dar și sâmbătă, la Cupa Bodyguard 2019, la Mangalia. 


"Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului. Dacă situația o impune, se poate solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență - 112 sau prin sesizarea celui mai apropiat echipaj", ne recomandă reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4606 secunde