Festivalul de Teatru "Miturile Cetății" se apropie de start

209
Festivalul de Teatru

Articole recomandate

Teatrul de Stat Constanța se pregătește pentru cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Teatru "MITURILE CETĂȚII" (FMC). 


Organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Constanța și în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, Festivalul Internațional de Teatru "MITURILE CETĂȚII" este un eveniment cultural a cărui primă ediție a avut loc în vara anului 2016, dar este, totodată, o continuare a "Serilor de teatru antic", desfășurate în anii ’70, în județul Constanța.


Ediția din acest an este programată în perioada 20 – 27 iunie, cuprinde 21 de spectacole și va fi completată cu reprezentații stradale, lansări de cărți și de reviste de profil, dar și cu un colocviu care va celebra Centenarul Marii Uniri, sub titlul "100 de ani de teatru în România Mare".


Spectacolele vor avea loc la sediul Teatrului de Stat Constanța, pe scena în aer liber care va fi amplasată în Piața Ovidiu, la Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare", la Termele Romane și pe platoul din fața Cazinoului din Constanța, iar manifestările culturale conexe vor fi programate la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3526 secunde