Femeie ucisă de câinele vecinilor, scăpat din lanț

Joi, 25 Noiembrie 2021, 09:42
208
O femeie din comuna Stoenești, județul Vâlcea, a murit în curtea vecinului ei, sfâșiată de câinele acestuia, care a rupt lanțul când a văzut-o și s-a repezit la ea, transmite Realitatea Plus.


Atunci când a ajuns în curtea vecinului său, femeia a fost mușcată de picior și mână de unul dintre cei doi câini din rasă Rottweiler ai acestora Câinele ar fi rupt lanțul și s-a repezit la ea. Femeia avea varice la picioare, iar din această cauză, în urmă mușcăturii, a pierdut mult sânge și a decedat.


Un copil de 3 ani din Mangalia a murit după ce a fost mușcat de cap de câinele familiei. Mare atenție la această rasă
Un copil de trei ani din Mangalia a fost ucis de câinele familiei, din rasa “Presa Canario”, la începutul lunii noiembrie. Copilul se afla în grija bunicii, în timp ce părinții se aflau la serviciu.


Femeia s-ar fi apropiat de țarcul unde era ținut câinele pentru a-i da de mâncare și fără să-și dea seama, băiețelul a intrat după ea. În doar câteva secunde, animalul s-a năpustit asupra micuțului și l-a pus la pământ. Animalul l-ar fi mușcat inclusiv de cap. Bunica a sunat imediat la 112. Plin de sânge, bietul copil a fost dus la spitalul din Mangalia însă, nu a mai putut fi salvat din cauza rănilor groaznice.


Din informațiile anchetatorilor, câinele era înregistrat. După acest tragic incident a fost deschis un dosar penal, iar polițiștii și procurorii vor lua măsurile ce se impun în acest caz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.1773 secunde