Femeie terorizată de concubin. Poliția a găsit o IMAGINE DE COȘMAR

193
Femeie terorizată de concubin. Poliția a găsit o IMAGINE DE COȘMAR - ddd-1578825279.jpg

Articole recomandate

Caz de cruzime rar întâlnită între doi concubini din județul Vrancea. O ceartă dintre un bărbat și o femeie din comuna vrânceană Movilița s-a transformat în teroare pentru femeie, după ce bărbatul a ales să se răzbune ucigându-i câinele și distrugându-i casa.

Cearta a avut loc în primele zile ale acestui an și a determinat-o pe femeia în vârstă de 59 de ani să plece de acasă, la copii, după ce a fost amenințată de concubin. Întoarsă acasă, după o săptămână, femeia a avut parte de clipe de coșmar. Și-a găsit câinele spânzurat de gard, într-un casa spartă și răvășită. Ea a chemat poliția.

"Cele sesizate s-au confirmat, la față locului s-a deplasat o echipă complexă pentru efectuarea cercetărilor, stabilirea cu exactitate a modului și împrejurărilor în care s-a produs fapta, iar în scurt timp a fost identificată și persoană bănuită de săvârșirea faptelor", potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea. În urma cercetărilor, concubinul s-a ales cu dosar penal. El este învinuit pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, distrugere, violare de domiciliu și uciderea animalelor fără drept, această din urmă infracțiune pedepsindu-se cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, conform Legii 205/2004 (art 25, alin. 1, lit a).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5186 secunde