Femeie preluată de elicopterul SMURD din Munții Măcinului, după ce s-a accidentat în excursie

Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019, 22:46
216
O femeie de 35 de ani a fost preluată sâmbătă din Munții Măcinului de un elicopter SMURD și a fost dusă la spital, după ce s-a lovit la picior și nu și-a mai putut continua excursia.


După un apel de urgență, la fața locului au intervenit 7 pompieri ai ISU Tulcea, care au urcat aproximativ 500 de metri pe munte și i-au imobilizat femeii piciorul rănit cu atele.


Din cauza terenului foarte accidentat, salvatorii nu au putut să o coboare pe femeie pe targă și au solicitat sprijinul unui elicopter SMURD, care a preluat-o și a transportat-o la spital.


"Persoana era însoțită de familie. Colegii mei au apreciat că e mai bine să ajungă elicopterul la fața locului, întrucât ei au avut o urcare de aproximativ 500 de metri, dar din cauza terenului accidentat a durat destul de mult. Am considerat că e mai bine să nu ne prindă noaptea. Elicopterul a aterizat undeva la 250 de metri de locul unde erau colegii mei, tocmai din cauza terenului accidentat care nu i-a permis să aterizeze mai aproape", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Daciu.
Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.3093 secunde