Femeie jefuită de 4.000 lei în cabina de probă a unui magazin

582
2
Femeie jefuită de 4.000 lei în cabina de probă a unui magazin - furtportofel-1432575361.jpg

Articole de la același autor

A crezut că o să se îmbogățească, dar s-a ales cu un dosar penal. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din localitatea Făclia, care duminică după-amiază a ajuns în atenția polițiștilor. Bărbatul a profitat de neatenția unei tinere care proba câteva haine într-un magazin din localitatea Cernavodă și i-a furat portofelul din cabina de probă. În momentul în care a sesizat lipsa, clienta a anunțat reprezentanții magazinului și împreună cu aceștia a vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Tânăra i-a alertat și pe oamenii legii și le-a spus acestora că în portofel avea suma de 2.300 de lei, dar și un bilet la pariuri sportive de 2.000 de lei… câștigător. Cu ajutorul filmărilor, polițiștii au dat imediat de urma individului, iar prejudiciul a fost recuperat integral și restituit păgubitei. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Liliana
26 mai 2015
Pentru o viață mai bună

Cea mai nouă ofertă de lucru! Foarte mulți oameni s-au convins de seriozitatea noastră! NU este necesară nici un fel de experiență! Oferim curs gratuit și complet de instruire de la zero! Selectăm urgent dezvoltatori de proiect pentru piața națională și mondială. Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal. Se lucrează part-time (în timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maximă și dorința de a învăța ceva absolut nou și de viitor. Vă oferim alte detalii după ce trimiteți textul "Info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7832 secunde