Femeie arestată pentru furt și trafic de persoane

302

Articole de la același autor

De obicei, bărbații sunt cei care săvârșesc cele mai grave furturi, pentru care sunt apoi căutați în întreaga lume pentru a fi prinși. De data aceasta, însă, polițiștii de investigații criminale din Constanța au depistat o femeie care era urmărită internațional pentru comiterea unor fapte comise în Franța. 


Astfel, în cursul acestei săptămâni, polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Constanța au depistat o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Constanța, pe numele căreia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile franceze.
Cea în cauză a fost dată în urmărire internațională pentru comiterea unor infracțiuni de constituirea unui grup infracțional organizat, complicitate la furt calificat și trafic de persoane.


Pentru depistarea acesteia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului "Sirene" din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
Femeia a fost prezentată, deja, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3441 secunde