Femeia bătută și violată la bordul navei "Manas" a depus plângere penală

498
Ucraineanca de pe nava "Manas" care, potrivit propriei declarații, a fost violată și bătută de doi frați: șeful mecanic și un motorist, a depus plângere penală, vineri, împotriva șefului mecanic, care urmează să fie cercetat pentru vătămare corporală. Ea s-a prezentat și la Serviciul de Medicină Legală Constanța, pentru a fi examinată.
În urma cercetărilor, polițiștii spun că femeia ar fi fost iubita șefului mecanic, care a vrut să o împrumute fratelui său. Femeia nu a fost de acord, așa că șeful mecanic i-a tras un pumn în față. În ceea ce privește acuzația de viol, aceasta va putea fi foarte greu de probat, spun polițiștii, pentru că s-ar fi petrecut pe teritoriul Georgiei.
Sâmbătă, 30 iulie, vor fi audiați membrii echipajului.
Femeia, în vârstă de 45 de ani, s-a îmbarcat pe "Manas", în data de 30 martie 2011. În acel moment, echipajul era format din ucraineni, azeri și turci. După o perioadă, a urmat un schimb de echipaj și ucraineanca a rămas singură între șapte azeri.
Potrivit declarației femeii, pe data de 21 iunie, cei doi frați au prins-o, au bătut-o și violat-o. Ceilalți membri ai echipajului nu au intervenit. În timpul voiajului, tratamentele de acest gen s-au repetat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3054 secunde