Fată de 15 ani, răpită de pe stradă chiar sub privirile tatălui ei. Trei bărbați au fost reținuți de polițiști

413
Fată de 15 ani, răpită de pe stradă chiar sub privirile tatălui ei. Trei bărbați au fost reținuți de polițiști - 646x404-1559025260.jpg

Articole recomandate

Trei bărbați, în vârstă de 28, 29 și 32 de ani au fost reținuți de polițiștii din Gorj, fiind suspectați că au fost implicați în răpirea unei fete de 15 ani. Adolescenta se afla pe stradă, cu tatăl său, în momentul răpirii, părintele fiind cel care a sunat la numărul de urgențe 112.


Potrivit unui comunicat de presă, de luni seara, al Poliției Județene Gorj, polițiștii din orașul Târgu Cărbunești au fost sesizați, duminică seara, că o fată de 15 ani a fost răpită de pe stradă.

Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat de 36 de ani, din comuna Țânțăreni, care a reclamat că persoane necunoscute au luat-o cu forța pe fiica sa, în vârstă de 15 ani, și au plecat cu un autoturism spre județul Dolj.

Polițiștii au pornit în căutarea răpitorilor și au reușit să îi găsească, împreună cu fata răpită. Este vorba despre cinci suspecți - trei bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 32 de ani și doi adolescenți de 15, respectiv 17 ani, toți din comuna Tânțăreni, arată sursa citată.

Luni, cei trei bărbați, în vârstă de 28, 29, respectiv 32 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru lipsire de libertate in mod ilegal.

Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, iar marți bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești, cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.815 secunde