FĂRĂ PERMIS ȘI CONDAMNAT, CONSTĂNȚEANUL tupeist care a blocat traficul să-și cumpere țigări LOVEȘTE DIN NOU

3776
2
FĂRĂ PERMIS ȘI CONDAMNAT, CONSTĂNȚEANUL tupeist care a blocat traficul să-și cumpere țigări LOVEȘTE DIN NOU - sofertupeist1472028268-1490368255.jpg
Bărbatul care a intrat cu autoturismul în zona pietonală a Satului de Vacanță, a fost reținut de polițiști, după ce a fost prins conducând În timp ce avea permisul suspendat. 


Marcel Răducanu a mai sfidat polițiștii și cu alta ocazie, atunci când a blocat traficul pe bulevardul Tomis pentru a-si cumpăra un pachet de țigări, asta deși în spatele mașinii parcate pe mijlocul bulevardului de află o autospecială a Poliției. 


"Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat și reținut pe R.M., în vârstă de 30 de ani, care la data de 20.03.2017, a condus un autoturism, pe strada Dezrobirii, din municipiul Constanța, având anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.


Cel în cauză a fost escortat și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv", se aratã într-un comunicat al IPJ Constanța.






Marcel Răducan, șoferul teribilist care a încălcat legea două zile la rând, intrând cu mașina printre sute de oameni în Satul de Vacanță și care, a oprit traficul pe bulevardul Tomis pentru a-și cumpăra țigări, nu se va mai urca la volan o bucată bună de vreme. În urmă cu câțiva ani, Marcel Răducan a fost depistat conducând fără permis de conducere. I s-a întocmit dosar penal, iar în urma procesului de judecată, instanța a decis să-l condamne la închisoare cu suspendare și să-i anuleze permisul de conducere pentru mai mulți ani.

Vă reamintim că, la doar o zi după ce fusese amendat pentru că a intrat cu mașina printre sute de oameni, în Satul de Vacanță, Marcel Răducan a lovit din nou, în data de 6 august. Acesta a oprit autoturismul Audi Q7 pe mijlocul bulevardului Tomis și a mers să-și rezolve treburi personale. În tot acest timp, un echipaj de Poliție a așteptat liniștit ca omul să se întoarcă, pentru ca traficul să fie reluat. Marcel Răducan a oprit traficul pentru a-și cumpăra țigări de la un magazin.

Șoferul autoturismului Audi Q7 fusese sancționat cu 250 de lei pentru că a intrat cu mașina pe podul din Satul de Vacanță, punând în pericol viața pietonilor. 


Comentează știrea

Frk
24 martie 2017
Xox

Ia facut cheie jegu de faruk cu kk tu ala de zafy la om

Hator
25 martie 2017
Pedeapsa?

Eu zic sa l iertam. :))

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.955 secunde