Familia Aurei Ion, studenta moartă în accidentul aviatic din Apuseni, plângere penală împotriva lui Raed Arafat

399
Familia Aurei Ion, studenta moartă în accidentul aviatic din Apuseni, plângere penală împotriva lui Raed Arafat - auraion640x33589417800-1557749754.jpg
Familia Aurei Ion susține că avocatul care îi reprezintă în instanță nu a avut acces la probe din dosarul catastrofei care ar putea fi clasat de Înalta Curte de Casație și Justiție săptămâna aceasta.


Familia Aurei Ion se luptă în justiție de cinci ani pentru a afla cine se face vinovat de moartea tinerei studente în vârstă de 23 de ani. Sora Aurei Ion susține că dosarul ce vizează intervenția autorităților pentru localizarea și salvarea victimelor se află la Înalta Curte de Casație, care va decide în această săptămână, dacă va fi sau nu clasat, din lipsă de vinovați. 


Familia îl consideră vinovat pe Raed Arafat pentru că acesta a dispus intervenția cu elicopterul SMURD, deși cunoștea că acest aparat de zbor nu are în dotare funcția de localizare a victimelor și nici intervenție în condiții severe de vreme. Tocmai de aceea, avocatul familiei a solicitat punerea în mișcare a acțiunii penale față de Raed Arafat. Mai mult, Mariana Ciucă susține că audierea unor persoane implicate în dosar a fost făcută în lipsa avocatului familiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.1894 secunde