FALSĂ POLIȚISTĂ a încercat să păcălească un bărbat din Constanța

607
FALSĂ POLIȚISTĂ a încercat să păcălească un bărbat din Constanța - femeiepolitist-1626168117.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Secției 4 Constanța cercetează o femeie, în vârstă de 55 de ani, din Constanța, bănuită de săvârșirea infracțiunilor de uzurpare de calități oficiale și tentativă la înșelăciune.

Din cercetări a reieșit că, în data de 12 iulie a.c., bănuita s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate - un bărbat, de 48 de ani, din Constanța - și, pretinzând a avea calități oficiale, respectiv că este polițistă, i-ar fi declarat că trebuie să recupereze mai multe documente, prezentând acestuia o delegație și o somație în acest sens. Potrivit unor surse, era vorba despre o hotărâre de divorț, suspecta fiind apropiată a fostei soții a bărbatului și încercând astfel să intre în posesia documentului respectiv.

Bărbatul a sesizat Poliția, iar la scurt timp, o patrulă de poliție a identificat persoana în cauză, fiind condusă la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor.

„Vă aducem la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Legii 218/2002 privind organizarea și funcționarea Poliției Române, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițistul este obligat să își facă, în prealabil, cunoscută calitatea, astfel: dacă este în uniformă, prin prezentarea verbală a numelui și prenumelui, precum și a unității de poliție din care face parte; dacă este în ținută civilă, prin prezentarea datelor prevăzute mai sus, precum și a legitimației de serviciu sau a insignei”, au arătat reprezentanții IPJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3937 secunde