Fals medic, reținut pentru 17 acuzații de viol

262
Fals medic, reținut pentru 17 acuzații de viol - arest-1539349198.jpg

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 52 de ani care se dădea drept medic a fost reținut joi de Poliția Capitalei, pentru 17 acuzații de viol și pentru mai multe de agresiune sexuală.


Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au reținut, joi, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, bănuit de săvârșirea a 20 de infracțiuni de agresiune sexuală, 17 infracțiuni de viol, o infracțiune de exercitare fără drept a profesiei de medic și 26 de infracțiuni de violare a vieții private.


Potrivit Poliției Capitalei, bărbatul a creat mai multe domenii de e-mail de tip scam, pe care le posta în mediul virtual, ca adrese de corespondență pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi.


"După ce persoanele  se arătau interesate de posturile respective, erau îndrumate către un medic cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altcineva decât cel ce genera și mesajele de anunț, fără ca în realitate să și dețină calitatea de medic", arată comunicatul Poliției.


După ce persoanele vătămate erau supuse unui pretins examen psihologic, bărbatul  și-ar fi declinat și calitatea de medic specialist și, prin false diagnostice de natură a alarma  persoanele,  le determina să accepte să fie supuse unui control ginecologic, prin aplicarea unor metode neconvenționale, ce ar fi condus la eliminarea pericolului cu privire la sănătate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7664 secunde