EXPLOZII BRUXELLES / Un rănit din Colectiv îngrijit la Bruxelles, externat pentru a face loc victimelor atententatelor

248
EXPLOZII BRUXELLES / Un rănit din Colectiv îngrijit la Bruxelles, externat pentru a face loc victimelor atententatelor - spital-1458647036.jpg

Articole recomandate

Silviu Ciocăneli, unul dintre răniții din Colectiv internat la Spitalul Militar 'Regina Astrid" din Bruxelles, a fost externat marți, pentru a face loc răniților din atentate, aceeași procedură urmând să aibă loc și în cazul altor trei din tinerii răniți în incendiul de la Colectiv internați aici.


Silviu Ciocăneli, unul dintre tinerii răniți la Colectiv internați la spitalul belgian, a fost externat în cursul zilei de marți, pentru a face loc răniților din atentatele care au avut loc la Bruxelles, și dus la hotel cu ambulanța, a declarat un membru al familiei unuia dintre tinerii internați.

"Este perfect normal ce au făcut medicii de acolo, este o siutație de așa natură în care trebuiau să facă acest lucru. Atâta timp cât pacienții din România nu aveau viața pusă în pericol și se aflau pentru recuperare acolo, este firesc să se întămple așa" a declarat Raed Arafat, secretarul de stat în MAI pentru Mediafax.

Potrivit Ministerului Sănătății, în Spitalul Miliar 'Regina Astrid" sunt internate șase persoane: Raluca Chițiga, Popovici Pavlos, Ciocăneli Silviu Mihail, Bogdan Moleșag, Oana Rotariu și Marius Frățoaică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4335 secunde