Explozie puternică la o mănăstire din Suceava. Cinci persoane au fost rănite

Duminică, 05 Iulie 2020
159
O explozie puternică a avut loc duminică după-amiază la Mănăstirea Sihastria Rarăului din Suceava. Cinci persoane au fost rănite în deflagrația care se pare că a fost cauzată de o acumulare de gaze, conform Antena3.


Explozia care s-a produs, cel mai probabil, în urma unor acumulări de gaze, a afectat o anexă din incinta Mănăstirii Sihastria Rarăului.


În urma deflagrației, din cauza suflului fierbinte și al geamului încăperii respective, care s-a spart, au fost rănite persoanele din zona, unele suferind arsuri ușoare, altele zgârieturi și tăieturi de la bucățile de sticlă pulverizate.


La fața locului intervin pompierii militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanta SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.


Până în momentul de față au fost evaluate medical 5 persoane, dintre care doar o femeie va fi transportată la spital. Ceilalți raniți refuză transportul la o unitate spitalicească. La o primă evaluare, niciunul nu prezinta răni grave, care sa le pună în pericol viața.


Explozia nu a fost urmată de incendiu, iar după investigatiile medicale și acordarea primului ajutor medical, se va cerceta pentru identificarea cauzei probabile și a circumstanțelor în care s-a produs explozia.


Pagina a fost generata in 0.2431 secunde