EXPLOZIE PUTERNICĂ. Două persoane au fost rănite și 60, evacuate

111
EXPLOZIE PUTERNICĂ. Două persoane au fost rănite și 60, evacuate - screenshot20130704at40820pm-1492938965.jpg

Articole recomandate

O explozie puternică s-a produs, în această dimineață, într-un apartament de pe strada Jiului din municipiul Brașov, un bărbat și o femeie suferind arsuri, potrivit Romania TV.


Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov a declarant că o explozie puternică s-a produs, duminică dimineața, într-un apartament de pe strada Jiului din municipiul Brașov.


În urma exploziei, un bărbat și o femeie au suferit arsuri, femeia fiind afectată de acestea pe 60% din suprafața corporală. Explozia nu a fost urmată de incendiu.


Două echipaje SMURD și două cu apă și spumă au intervenit pentru asigurarea măsurilor de protecție.


Citește și Incendiu violent în Miercurea Ciuc, doi copii și părinții lor au ajuns la spital cu arsuri grave


Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, peste 60 de persoane au fost evacuate din bloc, iar cele două persoane rănite au fost transportate la Spitalul Județean Brașov.


"Femeia, în vârstă de 47 de ani, a suferit arsuri de gradul unu și doi pe 60% din suprafața corpului, iar bărbatul, în vârstă de 30 de ani, arsuri de gradul unu și doi pe 35% din suprafața corpului. Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri", a spus cpt. Ciprian Sfreja, potrivit Romania TV.


Aproximativ zece locuințe au fost afectate de explozia care s-a produs în blocul de garsoniere din cartierul Tractorul. 


"A fost izolată zona, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică și cu gaz. Deocamdată se fac cercetări pentru a se stabili cum s-a produs explozia", a mai spus Ciprian Sfreja.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3954 secunde