Explozie la o turnătorie din Iași: trei persoane au fost rănite

389
Explozie la o turnătorie din Iași: trei persoane au fost rănite - ambulanta-1335787417.jpg
Trei persoane au fost rănite, astăzi, două dintre ele fiind în stare gravă, în urma exploziei unui cuptor din incinta unei turnătorii din municipiul Iași, deflagrația fiind urmată de un incendiu.
Deflagrația s-a produs în jurul orei 13.00, la o firmă care colectează și prelucrează fier vechi, aflată în zona industrială a municipiului, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale SMURD și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

În urma exploziei produse la un cuptor al turnătoriei, trei muncitori au fost răniți, fiind transportați la Spitalul "Sfântul Spiridon" din municipiul Iași.

Potrivit coordonatorului SMURD Iași, Diana Cimpoeșu, doi dintre pacienți sunt în stare critică. Atfel, unul dintre ei are arsuri pe 10-20 la sută din suprafața corpului, fiindu-i afectate căile repiratorii și este în stare gravă, ca și cel de-al doilea pacient, pronosticul medicilor în cazul acestora fiind rezervat. Cel de-al treilea pacient are arsuri pe 10 la sută din suprafața corpului, fiind conștient și în stare stabilă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5165 secunde