Explozie la fabrica de armament din Băbeni. O persoană a murit, alți angajați ai uzinei sunt răniți

240
Explozie la fabrica de armament din Băbeni. O persoană a murit, alți angajați ai uzinei sunt răniți - smurd11-1558012906.jpg

Articole recomandate

O persoană a murit și altele au fost rănite, joi, în urma unei explozii produse la Uzina Mecanică Băbeni, din județul Vâlcea. Din primele informații, explozia a fost provocată de un element de submuniție de la un proiectil, pe care încerca să-l dezmembreze tânărul decedat.De asemenea, mama tânărului rănit, care se afla în uzină în momentul producerii exploziei, a suferit un atac de panică, ea fiind transportată la spital.

Explozia a fost urmată și de un incendiu, dar acesta a fost stins de personalul din uzină.

Uzina Mecanica Băbeni, din județul Vâlcea, înființată în anul 1981 ca o societate făcând parte din Sistemul Național de Apărare, are două capacități de fabricație: capacitate militară de încarcare produse de artilerie și delaborare muniție și capacitate de execuție ambalaje de lemn pentru industria militară.


Explozia de la Uzina Mecanică Băbeni a fost anunțată la 112 de angajați ai fabricii. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de prim-ajutor ale Ambulanței și SMURD, dar și echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea.

Echipajele medicale care au ajuns la Băbeni după explozie au găsit un tânăr de 22 de ani în stop cardio-respirator. Din păcate, paramedicii SMURD nu au reușit să-l resusciteze, declarând decesul.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1957 secunde