EXCLUSIV! SCHIMBĂRI IMPORTANTE la vârful Poliției Municipiului Constanța

4048
2
Poliția Municipiului Constanța are un nou adjunct, după ce postul a rămas neocupat de la începutul anului 2016. Subcomisarul George Munteanu, fostul comandant al Secției 5, a fost împuternicit drept noul adjunct al Poliției Municipiului Constanța, pentru următoarele 6 luni. 


Locul său a fost luat de către Răzvan Mocanu, până acum adjunct al comandantului Secției 5. Inspectorul de poliție Alexandru Daniel Oteanu va ocupa postul de adjunct al Secției 5.


În premieră pentru Poliția din Constanța, o femeie va conduce Secția 4. Subcomisarul Janina Teodorescu, vine din structurile operative și va fi comandantul secției pentru următoarele șase luni. Adjunctul Secției 4 va rămâne în continuare Cristian Manolache. 


Conducerile Secțiilor 1, 2 și 3 vor rămâne neschimbate și pentru următoarele 6 luni. La Secția 1 Poliție rămâne împuternicit pe comandă comisarul șef Manuel Lalu, iar adjunct subcomisar Marius Ghiță. Șefia Secției 2 va fi asigurată de comisarul șef Marius Lucian Vasile, iar ca adjunct comisar șef Costel Stamat. În ceea ce privește Secția 3 de Poliție, comandant va rămâne comisarul șef Laurențiu Carp.   


Comentează știrea

Nu conteaza
13 octombrie 2016
Corupție maxima

Acesti indivizi pusi in funcții de conducere habar nu au ce inseamna "politia", ofițeri cu sau fara Academie, anunsi peste noapte "comandanti" , fara sa prinda un infractor, unii nu stiu sa traga cu pistolul, doar cu paharul. Asta e politia din Constanța. Este foarte adevarat. Voi polițistii nu aveti curajul sa înfruntați acesti indivizi. Sclavilor!

sorina
14 octombrie 2016
politia nu face rau la cei care fura cu milioane in CONSTATA poate sa-i schimbe

Politia nu face nimic bun fura mina in mina cu cei care fac milioane. La iesire din Constanta spre MANGALIA ROMAR OIL patronul CRISTI HEROPEDIS este milionar toata noaptea si ziua cara cisternele cu motorina doar de peste drum de ani de zile ..oare nu-l vede nimeni FARA ACTE SI LE VINDE LA TURCII TRACHISTI nu-l controleaza nimeni?este milionar CE POLITIE ESTE ASTA?adresa mangaliei 73

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0239 secunde