Eveniment de marcă la Universitatea Maritimă Constanța

241
Eveniment de marcă la Universitatea Maritimă Constanța - umc514778312521493894885-1534932113.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Maritimă din Constanța organizează, începând de mâine, timp de trei zile, în colaborare cu Universitatea Politehnica din București și sub egida prestigioasei societăți internaționale de optică și fotonică (SPIE), conferința internațională intitulată "Advanced Topics in Optoelectronics, Microelectronics and Nanotechnologies (ATOM-N 2018)". 


În cadrul evenimentului, ajuns la ediția a noua, vor fi dezbătute și prezentate cele mai recente cercetări în domeniu. "Prin valoarea lucrărilor susținute, conferința internațională ATOM-N a devenit un reper în comunitatea științifică de specialitate, oferind în același timp posibilitatea unui schimb fructuos de idei și a încheierii de noi parteneriate între participanți", precizează rectorul UMC, prof. univ. dr. ing. Cornel Panait. 


Conferința găzduită de Universitatea Maritimă reunește 94 de specialiști de vârf din domeniul ingineriei și fizicii, atât din România, cât și din alte țări, precum Belarus, Finlanda, Franța, Republica Moldova, Portugalia, Suedia, Ucraina. 


Cele 142 de lucrări științifice vor fi publicate într-un volum editat de SPIE, care va fi inclus într-o bază de date de referință pentru comunitatea științifică internațională, Web of Science.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5577 secunde