ESCROC prin METODA ACCIDENTUL, prins în flagrant de Poliție!

502
ESCROC prin METODA ACCIDENTUL, prins în flagrant de Poliție! - mascati1-1623578922.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Secției 3 împreună cu cei ai Secției 2 Poliție au reușit prinderea în flagrant delict a unui bărbat, de 37 de ani, bănuit de comiterea unei înșelăciuni prin „metoda Accidentul”.

Astfel, la data de 12 iunie, acesta ar fi contactat telefonic victima, o femeie din Tulcea, și, prin inducerea în eroare cu privire la implicarea fiul acesteia într-un accident rutier, i-ar fi solicitat 15.000 de euro pentru a o ajuta să rezolve situația. La aceeași dată, în jurul orei 01.00, un alt bărbat s-a prezentat la ușa victimei pentru a ridica banii, moment în care polițiștii constănțeni au intervenit și l-au surprins în flagrant delict.

Totodată, polițiștii au reținut în sarcina bărbatului săvârșirea infracțiunii de tentativă la înșelăciune, acesta fiind bănuit că, la data de 8 iunie, ar fi contactat o altă persoană, pe care ar fi încercat să o inducă în eroare, moment în care femeia a alertat poliția.

În urma probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune și tentativă la înșelăciune, iar astăzi, 13 iunie, Judecătoria Constanța a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Tulcea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3821 secunde