ESCAPADE ÎN TRAFIC ȘI TERIBILISM LA CONSTANȚA, DUPĂ TERMINAREA LICEULUI / "Dă multă lume cu subsemnatul la Rutieră"

4303
2
În urmă cu câteva zile, mai mulți elevi ai Liceului Pedagogic din Constanța s-au bucurat peste măsură de terminarea liceului și au ieșit în trafic, pentru a-și etala bucuria și a da de veste tuturor despre performanța obținută. Prin urmare, elevii au ieșit pe geamul sau trapa mai multor autoturisme și și-au strigat bucuria. 


Problema entuziasmului exagerat este că, în cazul nefericit în care un elev ar fi căzut, șoferi nevinovați ar fi trebuit să dea cu subsemnatul la Poliție. Tocmai de aceea, administratorul grupului "Șoferi De Week-end Constanța", Cristi Stoica a făcut un apel către toți membrii mai tineri ai grupului să renunțe la acest gen de manifestații. 


"Încercați să înțelegeți că dacă va cădea vreunul, e grav rău și dă multă lume cu subsemnatul pe la Rutieră, de la directorul liceului, până la cei implicați în incident, evident fără vină. Asta ca să nu mai zic de integritatea corporată a tânărului absolvent și de riscurile pe care și le asumă jumătate ieșit pe geam sau pe trapă. Cei care rulează în spatele acestor autoturisme ce vină au să suporte un potențial dosar penal și niște cercetări? Au mai terminat și alții liceul, au luat BAC-ul, au făcut o facultate, au luat o licență, au urmat un Master și nu au mai făcut atât tam-tam!", se arată în postarea de pe grupul "Șoferi de Week-end Constanța".  


Comentează știrea

petrica
17 mai 2017
si ei ca si

ca si tiganii cand au nunta dar cu diferenta ca pe ei ii vad politistii pe tigani nu ,astia au liber chiar si pe mijloacele itc

cta
17 mai 2017
Bac

Dupa examenul de Bac nu mai iese niciunul asa.Calare pe masina.Sunt suparati ca au picat cu brio.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3198 secunde