Eroii români, omagiați la Medgidia

126
Eroii români, omagiați la Medgidia - ziua-1559818419.jpg

Articole recomandate

Înălțarea Domnului-Ziua Eroilor reprezintă o sărbătoare importantă dedicată cinstirii și omagierii tuturor eroilor care au pierit în luptele pentru apărarea țării. Astăzi, în zi de sărbătoare, la Monumentul Eroului Român din Medgidia au fost organizate tradiționalele manifestări dedicate acestei sărbători. 


După intonarea imnului de stat, a fost oficiată slujba religioasă de pomenire a ostașilor români, urmată de festivitatea depunerii de coroane de flori. Prezent la manifestări, edilul Valentin Vrabie și-a prezentat omagiul și a depus o coroană de de flori din partea adminsitrației locale: ,În această zi sfântă, Ziua Înălțării Domnului, îmi îndrept gândurile mele de respect și recunoștință către eroii căzuți la datorie pentru întregirea patriei, în teatrele de operații internaționale, în misiuni pe teritoriul național sau în alte evenimente care au marcat istoria patriei noastre și a poporului român. Avem cu toții datoria de a ne onora eroii și de a învăța lecția devotamentului, demnității și sacrificiului de care aceștia au dat dovadă. Glorie eternă Eroilor României" transmite edilul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.


Ca de fiecare dată au depus coroane de flori și reprezentanți ai instituțiilor publice locale, ai asociațiilor și organizațiilor din Medgidia. Evenimentul s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare și prezentarea onorului.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2539 secunde