Emigrant ucrainean, reținut la Vama Veche

135
Emigrant ucrainean, reținut la Vama Veche - dsc03253-1370266172.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră au surprins un cetățean ucrainean care încerca să treacă ilegal frontiera spre Bulgaria. În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 23,20, polițiștii de la Grupul Nave Mangalia au observat prin sistemul Optronic de supraveghere o persoană care se deplasa, la aproximativ 800 de metri de frontiera cu Bulgaria, printr-un lan de floarea soarelui. Imediat a fost constituită o echipă de intervenție, care prin metode specifice, a reținut persoana la aproximativ 150 de metri de linia de frontieră. 

Cetățeanul ucrainean nu a dorit inițial să coopereze cu polițiștii de frontieră, asupra sa nefiind găsite documente de identitate.

Cercetările au stabilit faptul că respectivul cetățean, în vârstă de 36 de ani, a trecut ilegal granița în țara noastră, din Ucraina, traversând înot Chilia al Dunării. El a declarat că intenționa să ajungă în Franța pentru a se înrola în Legiunea Străină. În călătoria sa a mai declarat că s-a folosit de o busolă și de o hartă a Europei.

Pe numele emigrantului a fost întocmit un dosar penal în care este acuzat atât de intrare, cât și de tentativă de ieșire ilegală din țară. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.262 secunde