Emblema de onoare a MAI pentru sacrificiul suprem al pompierului răpus de coronavirus

442
Emblema de onoare a MAI pentru sacrificiul suprem al pompierului răpus de coronavirus - pompiermortpromovat-1587573607.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a acordat gradul de sublocotenent post-mortem plutonierului adjutant Viorel Dîmboi, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, care a murit în urma infectării cu SARS-CoV-2.

"De asemenea, prin Ordinul MAI II/699, pompierului i-a fost conferită Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne pentru dăruirea până la sacrificiul suprem, de care a dat dovadă în sprijinul său, în lupta împotriva pandemiei Covid-19", au mai precizat reprezentanții ministerului de resort.

Reamintim că militarul avea 48 de ani, lucra ca pompier din 2007, fiind încadrat conducător auto pe autospecialele de stingere, în cadrul Detașamentului Cernavodă.

"De-a lungul carierei, s-a remarcat datorită modului profesionist în care își îndeplinea atribuțiile, fiind apreciat de superiorii și colegii alături de care își desfășura activitatea. Era căsătorit și avea doi fii.

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a transmis condoleanțe familiei îndoliate, aceasta fiind asigurată de întreg sprijinul în aceste momente extrem de dificile", au mai arătat responsabilii din cadrul MAI. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5067 secunde