Elevii Şcolii Militare de Maiştri, la cursuri, faţă în faţă

315
Elevii Şcolii Militare de Maiştri, la cursuri, faţă în faţă - f0c15e94d48d4cd6ac7f5f6ccfb53bbe-1620637323.jpg

Articole de la același autor

Elevii Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale au reluat, începând de luni, 10 mai, cursurile față în față. Aproximativ o jumătate din efectivul complet de elevi va fi supusă, în cursul acestei zile, testării Real Time PCR pentru depistarea virusului SARS-CoV 2. Restul elevilor scapă de această testare, deoarece au ales să se imunizeze împotriva noului tip de coronavirus. 
Elevii militari revin în cazarmă după permisia de Paști și vor rămâne în unitate până la finalul lunii iulie. În acest interval, viitorii maiștri militari de marină au programate cursuri, sesiunea de examene de final de semestru pentru elevii de anul I și sesiunea de susținere a proiectului de maistru pentru elevii de anul II, precum și stagiile de practică la navele militare. 
„La nivelul unității se mențin măsurile de protecție împotriva infectării cu virusul care cauzează COVID-19, respectiv screening-ul medical zilnic, portul obligatoriu al măștii de unică folosință în toate spațiile comune, distanțarea fizică, igienizarea periodică a tuturor spațiilor și suprafețelor comune. De asemenea, permisiile și învoirile vor fi limitate și se vor acorda numai în condiții excepționale, conform regulamentelor în vigoare”, explică reprezentanţii Şcolii Militare de Maiştri Militari.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7555 secunde