Elevii, încurajați de polițiști să ceară ajutorul când se simt în pericol

Miercuri, 02 Octombrie 2019
127
Polițiștii constănțeni desfășoară, de la începutul anului școlar, acțiuni informative și de prevenire în școlile din județul de la malul mării. De la începutul acestei săptămâni, oamenii legii de la Secția 2 Poliție au ținut lecții în cadrul a patru unități școlare din municipiul Constanța, mai exact în Școala Gimnazială nr. 14 din Palazu Mare, dar și în cadrul unităților "Ciprian Porumbescu", "Constantin Brâncoveanu" și "Mihai Viteazul". 


Polițiștii le-au prezentat elevilor informațiile necesare referitoare la prevenirea bullyingului, delincvenței juvenile și a traficului de persoane. Cu ajutorul unor materiale video reprezentative, celor mici le-au fost prezentate pericolele la care s-ar putea expune prin furnizarea datelor personale către persoane cunoscute doar pe rețelele de socializare. Elevii au fost încurajați să ceară ajutor părinților și profesorilor ori de câte ori se simt în pericol.


Activitățile desfășurate fac parte din Programul de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor și proiectul "Pregătiți pentru viață".


Pagina a fost generata in 0.4021 secunde