Elevii constănțeni, față în față cu polițiștii!

339
Elevii constănțeni, față în față cu polițiștii! - img20181009wa0006-1539083894.jpg

Articole recomandate

La data de 9 octombrie a.c., polițiștii Bioului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Constanța, împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, au desfășurat activități informativ-preventive la Liceul Tehnologic ,,Dimitrie Leonida" din Constanța.



Scopul întâlnirii a fost pregătirea antivictimală și antisocială a tinerilor din clasele a IX-a și a X-a a unității școlare menționate mai sus.

Au fost abordate aspecte privind răspunderea penală, prevenirea comportamentului antisocial, prevenirea agresivității și a violenței în mediul școlar sau prevenirea victimizării elevilor.

Polițiștii constănțeni au discutat cu elevii, oferindu-le sfaturi și răspunsuri la întrebări, discuțiile fiind interactive.

Activitățile derulate se subscriu obiectivelor Priorității locale de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor, a Proiectului "Ia Atitudine...împreună pentru siguranța ta" și Proiectului pilot de prevenire a violenței în rândul minorilor ,,Pregătiți pentru viață".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9435 secunde