Elevă transportată la spital, după ce a fost bătută de un coleg

192
Elevă transportată la spital, după ce a fost bătută de un coleg - ambulantasmurd-1548242581.jpg

Articole recomandate

Un elev din clasa a V-a, de la o școală generală din municipiul Orăștie, este cercetat disciplinar, miercuri, după ce, cu o zi înainte, a lovit cu pumnul o colegă, în timpul unei pauze, victima fiind transportată ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) pentru investigații medicale.

Jandarmii au fost chemați la fața locului și au constatat că eleva agresată prezenta urme de sânge pe față, motiv pentru care a fost anunțat un echipaj SMURD, ce a preluat victima.

"Ajunși la fața locului, jandarmii au constatat faptul că în interiorul unei sălii de clasă se afla o elevă care avea fața plină de sânge. Jandarmii l-au identificat pe elevul care a declarat că a lovit-o o singură dată cu pumnul în zona feței pe colega sa, în timpul pauzei", a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Hunedoara, Simona Fodoca.

Ulterior, la școală au fost chemați părinții celor doi copii, iar în cauză au fost întocmite documentele legale pentru infracțiunea de loviri și alte violențe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9587 secunde