El este tânărul mort în accidentul de azi! Lucra în armată și se mutase la iubita lui

60241
El este tânărul mort în accidentul de azi! Lucra în armată și se mutase la iubita lui - accidvalumarianionutailincai-1569392296.jpg

Articole de la același autor

Tânărul mort în teribilul accident rutier din această dimineață, de la Valu lui Traian, este Ionuț Marian Ailincăi, de 26 de ani, din comuna Poarta Albă. Apropiații tânărului sunt în șoc după aflarea celor întâmplate.

Potrivit acestora, tânărul a fost plecat peste hotare o perioadă, dar se întorsese și a dat concurs pentru a se angaja în armată. În ultima perioadă, Ionuț Marian Ailincăi se mutase în Valu lui Traian, la iubita lui.

Potrivit oamenilor legii, în dimineața zilei de miercuri, 25 septembrie, în jurul orei 6,50, polițiștii constănțeni și militarii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit într-un accident petrecut pe DN 3, pe Valu lui Traian. În urma cercetărilor, s-a stabilit că tânărul de 26 de ani a condus o Skoda, dinspre Valu lui Traian spre Constanța, dar la un moment dat, a pierdut controlul direcției și pe fondul adaptării vitezei la condițiile meteo, carosabilul fiind acoperit cu apă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

Din primele cercetări, mașina avea o viteză considerabilă, impactul fiind atât de violent încât mașina a fost distrusă în întregime, iar tânărul șofer a murit pe loc. 



Tânărul Ionuț Marian Ailincăi se angajase, recent, ca brancardier pe Secția Chirurgie Generală din cadrul Unității Militare 02175, pentru Spitalul Militar de Urgență "Dr. Alexandru Gafencu". El a început activitatea în cadrul spitalului pe 29 august.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6281 secunde