X
X
Mai multe ştiri online:

El este militarul mort în Afganistan, azi. A lăsat în urmă doi copii...

Ştire online publicată Joi, 05 Septembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
foto: Veteranii Armatei României facebook
El este militarul mort în Afganistan, azi. A lăsat în urmă doi copii... - 70038362239844017356775512730139-1567687803.jpg
Caporalul cls. a III-a Cipirian-Ștefan Polschi, veteran al Armatei României, căzut la datorie în Afganistan!

"Militarul român care și-a pierdut viața astăzi, 5 septembrie, în Afganistan este caporalul cls. a III-a Cipirian-Ștefan Polschi, care îndeplinea funcția de șofer în cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul.

Militarul și-a pierdut viața ca urmare a exploziei unei mașini-capcană, în apropiere de Green Zone din capitala Afganistanului, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul de serviciu.

Caporalul cls. a III-a Cipirian-Ștefan Polschi avea 38 de ani, era căsătorit și avea doi copii. Era angajat în M.Ap.N. din anul 2004 și se afla la a treia misiune în Afganistan.

Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, a semnat ordinul de avansare la gradul de sublocotenent post-mortem a lui Cipirian-Ștefan Polschi și a înaintat Președintelui României propunerea de a-i conferi Ordinul Național "Steaua României" în grad de Cavaler, pentru militari, cu însemn de război.", este postarea ce apare pa pagina de Facebook "Veteranii Armatei României".

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3443 secunde