EL A FOST DESEMNAT POMPIERUL ANULUI ÎN ROMÂNIA!

358
EL A FOST DESEMNAT POMPIERUL ANULUI ÎN ROMÂNIA! - pompierulvn-1536842562.jpg

Articole recomandate

Vrânceanul Răduță Cristinel a fost declarat 'Pompierul anului în România' de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) în cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Pompierilor, potrivit unei informări a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea.

"Colegului nostru plutonier adjutant Răduță Cristinel, de la stația de pompieri Vidra, i-a fost acordată insigna onorifică a IGSU, "Pompierul de onoare al anului din România". Suntem mândri de el, iar rezultatele obținute confirmă încă o dată că suntem o echipă performantă și profesionistă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier Cristina Pârvu.

Distincția i-a fost acordată joi, cu prilejul manifestărilor prilejuite de Ziua Pompierilor care au avut loc în Piața Constituției din București.

Plutonierul adjutant Răduță Cristinel face parte din echipajul stației de pompieri Vidra. Anterior, el a fost declarat 'Pompierul lunii iunie' de către ISU Vrancea, după ce a coordonat una dintre cele mai dificile intervenții, derulată pe 1 iunie, la Tulnici, atunci când patru gospodării din zonă au fost afectate de un incendiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7762 secunde