X
X
Mai multe ştiri online:

Șeful SRI, mesaj de condoleanțe pentru Casa Regală a României

Ştire online publicată Marţi, 05 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, a transmis pe pagina oficială de Facebook a instituției un mesaj de condoleanțe după decesul Majestății Sale, Regele Mihai I. Hellvig susține că românii au datoria să păstreze vie în memorie amintirea patriotismului și curajului Majestății Sale. 


"Am primit cu adâncă tristețe vestea trecerii la cele veșnice a Majestății Sale Regelui Mihai I al României. Ca fost șef al statului român și ultim supraviețuitor de mare însemnătate al celui de-al Doilea Război Mondial în Europa, viața sa în serviciul cetățenilor lasă o amprentă profundă asupra României moderne.


Avem datoria ca, mai ales în aceste clipe, să păstrăm vie în memoria națiunii noastre amintirea exemplelor de patriotism, curaj și demnitate de care Majestatea Sa a dat dovadă în momentele cruciale pentru România secolului XX.


Transmit, în numele meu și al Serviciului Român de Informații, condoleanțe Casei Regale a României și îmi exprim speranța că Familia Regală va rămâne alături de societatea românească în proiectele sale majore, ca un reper constant de moralitate și forță unificatoare. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Majestatea Sa", se arată în mesajul postat pe Facebook.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2248 secunde