Educatoare ridicată de polițiști după ce ar fi violat trei fetițe

400
Educatoare ridicată de polițiști după ce ar fi violat trei fetițe - copil-1642257945.jpg

Articole recomandate

O educatoare din Suceava acuzată de agresarea sexuală a trei fetițe a fost reținută de polițiști. Faptele oribile s-au aflat după ce tatăl copilelor i-a incendiat mașina, iar atât femeia, cât și tatăl acestora au ajuns în arest.


Educatoare la o grădiniță din comuna Bosanci, femeia a sesizat poliția pe 6 decembrie 2021 asupra incendierii mașinii sale parcate în fața blocului. Polițiștii au identificat autorul, care este tatăl a două fetițe din clasa educatoarei. Pornind de la distrugerea mașinii, anchetatorii au aflat fapte oribile care ar fi fost comise de învățătoare: ea ar fi violat copilele bărbatului care i-a incendiat autoturismul, și acesta a decis să se răzbune. Pe 17 decembrie, bărbatul a fost ridicat și apoi arestat, iar educatoarea a fost reținută acum, după ce locuința i-a fost percheziționată și au fost strânse probe.


„Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina educatoarei este tatăl a doua fetițe minore care frecventează cursurile grădiniței unde activează cadrul didactic și care ar fi recurs la acest gest de răzbunare, ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din partea educatoarei asupra fiicelor sale.


Din verificările ulterioare, s-a conturat în mod clar că aceste acte de agresiune sexuală asupra minorelor au existat, materializându-se inclusiv în acte de intromisiune fizică în zona vaginală, fiind identificată chiar și o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate și asupra altor fetițe” au transmis surse din Poliția Română, citate de stirileprotv.ro.


Un alt profesor acuzat de infracțiuni sexuale asupra unei eleve a fost și el reținut pentru 24 de ore. Profesorul de biologie i-ar fi făcut avansuri fetei de 14 ani de la o școală generală din comuna Costana, iar copila l-a înregistrat, iar părinții săi au sesizat Poliția. Potrivit polițiștilor, fata a surprins momentul când „îi făcea avansuri, cu tentă sexuală și a manifestat un comportament indecent și provocator.”


Profesorul de biologie a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5311 secunde