Durere fără margini în urma accidentului de la Topraisar! "Mihaela era ca o zână!"

5012
Durere fără margini în urma accidentului de la Topraisar!

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și desfășoară cercetări pentru a stabili împrejurările exacte care au dus la producerea accidentului de miercuri dimineață, de pe DN 38, de la intrare în Topraisar dinspre Amzacea, în urma căruia au murit două persoane. Vestea morții adolescentei Mihaela L., de 17 ani, din satul constănțean Tătaru, și a lui Ion O., de 37 de ani, a șocat comunitatea. Mihaela L. era elevă a Liceului Tehnologic "Miron Costin", astfel că făcea naveta spre școală. De altfel, era în drum spre unitatea de învățământ și miercuri dimineață, când a fost victima teribilului accident rutier. Potrivit unor surse din rândul cadrelor didactice, adolescenta era o elevă silitoare, cu rezultate bune la învățătură. 
"Era un copil bun și cuminte, era ca o zână, Dumnezeu să o odihnească! Condoleanțe familiei", "Nu este durere mai mare decât a părinților care ajung să-și îngroape copiii! Putere familiei" – sunt câteva dintre mesajele de susținere transmise familiei pe rețelele de socializare. 


Din primele cercetări, potrivit unor surse apropiate anchetei, cele două victime erau singurii pasageri în picioare în momentul producerii incidentului. Drept pentru care, ei au fost proiectați prin geamul microbuzului și prinși sub vehicul, după ce acesta s-a răsturnat în afara părții carosabile. Alte 20 de persoane au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța în urma accidentului. "Cinci dintre victimele accidentului rutier au rămas internate în cadrul spitalului, în secțiile Chirurgie Plastică, Ortopedie Traumatologie și Neurochirurgie. Evoluția acestora era favorabilă. Celelalte 15 persoane au plecat cu recomandare de tratament în ambulatoriu, fără să necesite spitalizare", au precizat reprezentanții spitalului. 


Menționăm că miercuri, 15 ianuarie, la Urgența au ajuns 369 de pacienți, dintre 26 au fost victime ale accidentelor rutiere. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5414 secunde