Dublă tragedie în familia unui preot. Și-a pierdut copilul și apoi soția

Duminică, 26 August 2018
23588
Nu există nicio durere mai mare pe lumea aceasta decât să-ți pierzi propriul copil, dar ce se întâmplă atunci când această tragedie este dublată și de moartea celei care i-a dat viață celui mic și a lăsat în urma ei și alte suflete nevinovate? Ei bine, în aceste condiții, este iadul pe pământ și nimic nu poate fi mai crunt…Această tragedie a avut loc în familia unui preot din București, care a venit în data de 26 iulie, cu soția, la Constanța, pentru ca aceasta să nască într-una din clinicile private din oraș.

Din nefericire, bebelușul a murit chiar în ziua în care a văzut lumina zilei, din cauza complicațiilor avute la naștere. Micuțul a suferit o serie de complicații și deși a fost transportat imediat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța (SCJU), viața lui nu a mai putut fi salvată.

În privința stării de sănătate a mamei, șansele erau minime, întrucât ea suferise grave complicații la naștere, dar familia a sperat și s-a rugat la bunul Dumnezeu pentru viața acesteia. Și, timp de o lună, ea a luptat și a luptat, însă, în final, tot nu a învins. Din nefericire, în pofida eforturilor cadrelor medicale, viața femeii nu a mai putut fi salvată. În acest week-end, Cel de Sus a decis s-o ia în împărăția Sa, lăsând în urma ei un soț îndurerat și încă doi copilași.

"Multe lacrimi și o tragedie din care sper să învățăm că viața este întotdeauna cea mai importantă. Indiferent cum alegem să naștem, cel mai important este ca la final atât mama, cât și bebelușul să fie bine. Încă o dată se dovedește că nașterea este un moment de cumpănă în viața unei femei, complicațiile neprevăzute pot apărea oricând și alegerile făcute trebuie să fie cele mai responsabile. Condoleanțe familiei și multă putere pentru a trece peste această tragedie", este mesajul celor care au cunoscut-o.

Reamintim că femeia a fost internată la sfârșitul lunii iulie la un spital particular, unde a vrut să nască natural, după ce a avut două nașteri prin cezariană și în cazul căreia au apărut complicații. La acel moment, reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență au declarat următoarele: "A fost adus la Urgență un bebeluș în stare critică, după o naștere prin cezariană, la o clinică privată, care a fost internat în secția de Terapie Intensivă Nou-Născuți. A venit cu scor Apgar 1, deci în stare foarte gravă. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor și a întregii echipe medicale, copilul a decedat. La scurt timp, în cursul aceleiași zile, a fost adusă și mama copilului, la fel, în stare gravă, și a fost internată la secția Terapie Intensivă".

Cazul acestei mame care decedează după ce a născut în mediul privat nu este singular. Numai anul acesta, au avut loc alte câteva astfel de experiențe neplăcute în cadrul altor familii. Femeile au născut la privat și la scurt timp după aceea starea lor de sănătate s-a deteriorat, fiind duse de urgență la spitalul de stat. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3202 secunde