Drumuri închise din cauza ninsorilor și a viscolului. Manevrele în porturile de la Marea Neagră au fost suspendate

493
Drumuri închise din cauza ninsorilor și a viscolului. Manevrele în porturile de la Marea Neagră au fost suspendate - viscol513611800-1545719694.jpg

Articole recomandate

Circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers ale DN 67C, între Novaci și Rânca, din cauza ninsorii abundente și a viscolului. De asemenea, luni seara au fost suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers ale DN 67C, între Novaci și Rânca, județul Gorj, pe tronsonul kilometric 16 - 35, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, respectiv ninsoarea abundentă și viscolul care spulberă zăpada depusă pe carosabil.

De asemenea, luni seara au fost suspendate manevrele în porturile Constanța Nord, Constanța Sud, Midia și Mangalia, din cauza vântului puternic.



Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/drumuri-inchise-din-cauza-ninsorilor-si-viscolului-manevrele-in-porturile-de-la-marea-neagra-au-fost-suspendate_453799.html#ixzz5afuOK2Ip




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1771 secunde