Droguri trimise prin curier, în întreaga ţară

517
Droguri trimise prin curier, în întreaga ţară - droguritrimise-1608319296.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, împreună cu procurorii DIICOT – S.C. au reuşit să destructureze o reţea de traficanţi de droguri care trimiteau stupefiantele prin curieri, în întreaga ţară, inclusiv în judeţul Constanţa.



Astfel, în urma cercetărilor şi a două percheziţii domiciliare, a fost depistat un bărbat de 41 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc. Se pare că, în cursul anului 2020, acesta ar fi înfiinţat şi ar fi administrat două site-uri, prin intermediul cărora ar fi comercializat produse din cannabis, despre care ar fi afirmat că ar conţine CBD, dar care, în cursul activităţilor de documentare, s-a dovedit că aveau în conţinut şi THC. Bărbatul ar fi promovat produsele comercializate şi ar fi făcut reclamă celor două site-uri prin videoclipuri postate pe diferite site-uri de socializare. Produsele comercializate ar fi fost livrate în Bucureşti şi în ţară, prin firme de curierat, până în prezent, în urma verificărilor efectuate la o firmă de profil, fiind documentate 257 de colete trimise.


În urma percheziţiilor, au fost găsite cantităţi însemnate de fragmente vegetale, sticluţe cu cannabidiol, dar şi 126 de facturi. Cercetările au condus către o societate comercială de unde s-ar fi aprovizionat bărbatul, fiind extinse şi asupra administratorului societăţii respective, un bărbat de 32 de ani, de asemenea, bănuit de trafic de droguri de risc. La locuinţa acestuia a fost găsit aproape un kg de cannabis.


„Raportul preliminar de constatare tehnico-ştiinţifică, pus la dispoziţie de Laboratorul Central de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, a concluzionat că produsele expertizate conţin cannabidiol (CBD) şi tetrahydrocannabinol (THC), cannabinoizi biosintetizaţi natural de planta de cannabis”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.


Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6459 secunde