Droguri și țigări de contrabandă la granița cu Bulgaria

438
Droguri și țigări de contrabandă la granița cu Bulgaria - tigaridrogurinegruvodagarda-1351545868.jpg
Doi constănțeni sunt anchetați pentru contrabandă și evaziune fiscală, după ce au încercat să introducă în țară mii de pachete de țigări netimbrate. Mai mult asupra unuia dintre suspecți au fost găsite și droguri.


Duminică după-amiază, în jurul orei 16,30, un Opel Astra Caravan în care se aflau doi bărbați a trecut granița dinspre Bulgaria, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă. Cei doi, în vârstă de 22 și respectiv 29 de ani, din Constanța, au mărturisit că se întorceau din Grecia. 

După ce au trecut de frontieră, polițiștii au decis să verifice din nou autoturismul celor doi, așa că l-au tras pe dreapta. 

În urma controlului, au descoperit mii de pachete de țigări ascunse în spațiile laterale ale capitonajului din portbagaj, în tapițeria banchetei din spate, sub plafon și scaunele din față, precum și sub podeaua autoturismului. În total, au fost găsite ascunse 59.400 de țigarete netimbrate (2970 pachete de țigări). 

Bărbații au mărturisit că au cumpărat țigările, în valoare de 26.000 de lei, de la un magazin duty-free din Grecia, cu scopul de a le comercializa în Constanța. Nu vor mai apuca, pentru că polițiștii le-au confiscat. 

Totodată, la controlul corporal, asupra unuia dintre cei doi constănțeni a fost găsit, ascuns în haină, un pliculeț din plastic ce conținea aproximativ cinci grame de fragmente vegetale uscate, de culoare verde-maronie. 

Bărbatul a declarat că a achiziționat plicul cu substanțe narcotice, în vederea consumului propriu. Plicul a fost trimis spre expertizare, pentru a se stabili substanța în cauză. 

Mașina în care se aflau cei doi, Opelul Astra, evaluată la aproximativ 9.000 de lei, a fost confiscată până la finalizarea cercetărilor, împreună cu țigările. Cei doi suspecți sunt cercetați în libertate. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0637 secunde