Droguri și evaziune, pe plaja din Tuzla

Joi, 23 Iulie 2020
213
Polițiștii constănțeni iau la rând stațiunile de pe litoralul românesc, pentru a se asigura că sunt respectate normele sociale, cât și că nu sunt comise contravenții și infracțiuni. Marți, polițiștii de la Secția Regională Transporturi Constanța, cei de la Transporturi Maritime și cei de la Investigarea Criminalității Economice, sprijiniți de jandarmi și specialiștii de la Protecția Consumatorului, Inspectoratul Teritorial de Muncă și Garda de Mediu, au "descins" pe plajă, în comuna Tuzla.

Pe plajă au fost verificați șase operatori economici, fiind aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 26.000 de lei, atât pentru comerț și servicii ilicite, dar și pentru nefolosirea casei de marcat. Totodată, au fost confiscate bunuri alimentare în valoare de 2.500 de lei, pentru că nu erau conforme pentru comercializare.

Totodată, în urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat, asupra a două persoane, substanță vegetală de culoare brun-verzuie, aceasta fiind ambalată într-un plic și ridicată în vederea continuării cercetărilor. Pagina a fost generata in 0.2519 secunde