DRAMA UNEI MAME. I S-A SPUS CĂ BEBELUȘUL A MURIT, DAR EA CREDE CĂ A FOST FURAT LA NAȘTERE. În documente scrie că l-a avortat!

857
DRAMA UNEI MAME. I S-A SPUS CĂ BEBELUȘUL A MURIT, DAR EA CREDE CĂ A FOST FURAT LA NAȘTERE. În documente scrie că l-a avortat! - bebelus01-1520027100.jpg

Articole recomandate

O femeie din Brașov scoate la iveală detalii cutremurătoare despre povestea sa, susținând că bebelușul pe care ea l-a născut în urmă cu 26 de ani ar fi fost furat. 


Femeia a născut într-o perioadă în care s-au adoptat foarte mulți copii, scrie baby.unica.ro


Mama a născut prin cezariană într-o maternitate din Pitești în anul 1992 și își amintește cum o asistentă i-a spus că bebelușul căruia i-a dat viață era sănătos. Ea nu a apucat să își vadă totuși copilul. 


La scurt timp, părinții aveau să fie informați că bebelușul a murit din pricină unui blocaj renal. 


În agitația momentului, familia nu s-a gândit să ceară documentele care să dovedească cele întâmplate. 


Ulterior însă, femeia s-a întors la maternitate și a cerut socoteală. Din păcate nu a primit decât o fișă în care este menționat că ar fi avortat la 30 de săptămâni de sarcină. 


În perioada în care ea a dat naștere, în România au avut loc foarte multe adopții internaționale făcute în grabă. Astfel, acum mama bănuiește că bebelușul ar fi fost furat pentru a fi adoptat de o altă familie. 


Directorul spitalului recunoaște că situația e una suspectă 


Chiar și directorul spitalului în care femeia a născut a recunoscut că ceva este în neregulă în modul în care s-au desfășurat lucrurile: "Există modificări în fișe. Nu prea e nicio parafă pe nicio modificare din foaia asta. Nu am găsit acte pentru copil", a declarat Adrian Stoiculescu pentru stirileprotv.ro. 


Deși părinții încearcă acum să dea de urma copilului pierdut în anii 90, căutarea va fi una dificilă, deoarece nu toți cei implicați mai trăiesc sau mai lucrează. 


Mama a făcut totuși o plângere la DIICOT pentru trafic de persoane și a apelat la un avocat, în speranța că va aduce lumina în acest caz. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5108 secunde