Dramă la un meci de fotbal. Tatăl unui copil de 13 ani, care a făcut comoție pe teren, acuză echipajul de pe ambulanță

2647
Dramă la un meci de fotbal. Tatăl unui copil de 13 ani, care a făcut comoție pe teren, acuză echipajul de pe ambulanță - 55015314200-1507447924.jpg

Articole recomandate

Un meci de fotbal oficial, disputat în Capitală, se putea transforma într-o tragedie pentru un copil de 13 ani, care a rămas inconștient pe gazon.



Medicii unei ambulanțe particulare angajate să supravegheze partida au intervenit, dar nu aveau aparatură pentru resuscitare, spune tatăl copilului, pentru Digi 24. Băiatul, care a suferit o comoție cerebrală, a fost salvat de o asistentă medicală aflată în tribune.

Tatăl copilului a alergat și a ajuns primul lângă băiat, când medicii încă nu intraseră pe iarbă.

Simon Bebe, tatăl copilului: "Imploram să mă ajute. Din suflet, ajutați-mă că moare copilul în brațe. Știu că în momentul acela el s-a uitat la mine și a rămas nepăsător (...) O secundă am rămas șocat. Am văzut copilul că stă nemișcat, că are mânuțele ridicate, picioarele ridicate în aer. Mi-am vazut copilul întins, tremurând", spune Simon Bebe, tatăl copilului.

El aduce acuzații grave celor de la ambulanța particulară Nicomed, angajată de Asociația de Fotbal a Bucureștiului.

"Au venit practic cu mâinile goale. Nu au pus mâna pe copil, sub nicio formă, nu au atins copilașul să-l ajute deloc", afirmă tatăl băiatului.

Băiatul a primit primul-ajutor de la o asistentă medicală care venise la meci cu copilul ei. "Am văzut o cheie de mașină, cu care de altfel i-am desfăcut gura și i-am scos limba. Mi-am dat seama că și-a înghițit limba și că este în hipoxie, că nu mai respiră", a spus femeia.

În cele din urmă, băiatul de 13 ani a fost preluat de Serviciul de Ambulanță București-Ilfov.

"Se afla în poziție laterală de siguranță, inconștient, după o criză compulsivă", a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

Contactați de Digi 24, reprezentanții ambulanței particulare Nicomed au spus că părinții nu i-au lăsat să intervină, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4952 secunde