DRAMĂ în familia unui fost director de școală din CONSTANȚA. Nu a putut ajunge la înmormântarea mamei…

2875
DRAMĂ în familia unui fost director de școală din CONSTANȚA. Nu a putut ajunge la înmormântarea mamei… - mustafa-1539337459.jpg

Articole de la același autor

Momente extraordinar de dificile pentru fostul director al Școlii Spectrum din Constanța, Mustafa Oz.

Profesor de excepție și al Liceului Teoretic Internațional de Informatică din Constanța, Mustafa Oz, în prezent director al Liceului Internațional de Informatică din București, și-a pierdut mama și, de parcă durerea nu era de ajuns, nu a putut fi alături de familie, în Turcia, din pricina problemelor cu regimul Erdogan.

"Dragi prieteni,

Mama mea care aștepta să fiu lângă ea nu mă mai așteptă acasă... Din păcate, nu am putut să fiu lângă ea… Este foarte dureros pentru mine, dar mai dureros este că NU poți să te duci din cauza vânătorii de oameni inocenți, nevinovați! Nu avem ce facem acum decât să plângem și să ne rugăm la Dumnezeu să o ierte…", a scris profesorul Mustafa Oz pe pagina sa de facebook.

Rețeaua Lumina Instituții de Învățământ, care include și școlile și liceele din Constanța și București amintite, se află pe "lista neagră" a președintelui Turciei, Recep Erdogan, care, după așa-zisa tentativă de puci eșuată din 2016, a identificat "inamicul": clericul Fethullah Gulen, care ar susține și rețeaua educațională Lumina.

Mii de profesori au fost arestați și condamnați apoi la ani grei de închisoare, fiind acuzați de trădare și terorism! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7091 secunde