DOVADĂ DE OMENIE ÎN CEL MAI MARE CARAMBOL DIN ROMÂNIA, de pe Autostrada Soarelui

1035

Articole de la același autor

Autostrada Soarelui a fost, vineri, 16 iulie, scena sângeroasă a unuia dintre cele mai de amploare accidente rutiere din istoria României. Pe de o parte, într-o singură zi pe artera intens circulată – având în vedere că este sezon estival și turiști din întreaga țară se îndreaptă către litoral! – au avut loc trei accidente rutiere pe A2, iar pe de altă parte, într-unul din aceste incidente rutiere au fost implicate nu mai puțin de 55 de autoturisme, în care se aflau 155 de persoane. Dintre acestea, 16 au fost transportate la spital, dintre care șapte copii cu vârste între 10 și 17 ani și nouă adulți; de asemenea, 41 de persoane au fost asistate la fața locului, iar 16 au primit îngrijiri medicale.

În tot vacarmul creat pe autostradă, salvatorii în roșu au găsit un moment pentru a se îngrijiri și de partea emoțională. Astfel, pe lângă descarcerări și ajutor medical oferit răniților, o parte dintre pompieri au găsit metoda de a le distrage atenția copiilor de la grozăvia din jur.

„Copiii nu trebuie să simtă greutățile celor mari! Pentru asta, o parte dintre colegii noștri s-au gândit că ar fi mai bine pentru ei să vadă tehnica noastră, decât să vadă mașini lovite și supărare, în timpul intervenției de pe autostrada A2. Mulțumim colegilor pentru inițiativă!”, este mesajul transmis de reprezentanții ISU Dobrogea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1787 secunde