X
X
Mai multe ştiri online:

Două șoferițe, rănite într-un accident la Agigea

Ştire online publicată Marţi, 12 Noiembrie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Un accident ușor s-a produs, în această dimineață, în localitatea Agigea. 


Potrivit polițiștilor sosiți la fața locului, o femeie, de 28 de ani, a condus un autoturism pe strada Virgil Teodorescu din Agigea, dinspre strada Nicolae Iorga către strada Nicolae Titulescu și ajungând la intersecție cu aceasta, a pătruns mai mult în intersecție pentru a se asigura, având indicatorul Oprire, moment în care a intrat în coliziune cu un utoturism, condus de o femeie, de 25 de ani, care circula pe strada Nicolae Titulescu, dinspre Sanatoriu către DN 39.


În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celei de-a doua conducătoare auto.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17116 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2802 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2450 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.5983 secunde