Doua persoane fugite din izolare, depistate de politiștii din județul Constanța

5062
Doua persoane fugite din izolare, depistate de politiștii din județul Constanța - cara-1584903474.jpg

Articole de la același autor



Două persoane din județul Constanța care erau în autoizolare au încălcat restricțiile și au ieșit din casă.


Din primele informații, acestea au fost ulterior depistate și acum se află la Poliția Cernavodă. Cele două persoane vor intra obligatoriu în carantină la Hotel Flora.


UPDATE: 


Având în vedere deciziile luate după instaurarea stării de urgență pe teritoriul României, inclusiv înăsprirea măsurilor pentru respectarea autoizolării la domiciliu, I.P.J. Constanța a luat decizia mutării a două persoane din izolare la domiciliu, în carantină instituționalizată. 


În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 19.30, o patrulă formată din polițiști ai Poliției orașului Cernavodă, polițiști de frontieră, jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța și polițiști locali au identificat, pe raza de competență, două persoane care se aflau în autoizolare, în locuință, împreună cu mai multe persoane și care au părăsit locuința, nerespectând perioada de autoizolare. Persoanele în cauză, de 15, respectiv 47 de ani, au fost sancționate contravențional cu amenda de 1.050 de lei.


A fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoanele vor fi introduse într-un centru de carantinare.




"Persoanele izolate nu sunt păzite. Intră în atribuțiile celor de la IPJ Constanța și DSP Constanța să verifice dacă persoanele declarate în autoizolare respectă regimul impus. Cele două persoane din Cernavodă nu au respectat acest regim de izolare. Mai precis, este vorba despre două femei care locuiesc cu un bărbat întors recent din străinătate. Regulile fiind clare, doamnele au intrat în izolare alături de bărbatul întors de peste hotare și alături de încă o persoană. Astăzi, în urma unei reclamații, poliția le-a găsit pe cele două femei pe stradă. Așa că au fost sancționate contravențional cu amenda de 1.050 de lei, după care vor fi transportate de către ISU Dobrogea în centrul de carantinare, pentru că, așa cum bine știți, în urma Ordonanței Militare nr.2, persoanele care nu respectă condițiile de autoizolare, urmează să fie carantinate pentru o perioadă de 14 zile. 
În final, țin să precizez că persoanele carantinate sunt păzite de către efective ale Jandarmeriei", a declarat prefectul județului Constanța, George Niculescu.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3801 secunde