Două persoane decedate și una grav rănită, după ciocnirea frontală a două autoturisme

230
Două persoane decedate și una grav rănită, după ciocnirea frontală a două autoturisme - accident288877900-1560378305.jpg

Articole recomandate

Un bărbat și o femeie au murit și un alt bărbat a fost rănit grav după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit frontal, miercuri, în zona localității Bretea Streiului.

Potrivit unei informări de presă a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara, un șofer în vârstă de 68 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Bretea Streiului, din direcția Hațeg - Călan, a efectuat o depășire neregulamentară, peste marcajul longitudinal continuu, a pătruns pe contrasens și a tamponat frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, din Hațeg.

"În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 33 de ani și a unei pasagere, în vârstă de 64 de ani, din județul Alba, aflată în autoturismul care a produs evenimentul rutier și rănirea conducătorului auto de 68 de ani", se arată în informarea menționată.

La fața locului au intervenit echipaje de pompieri salvatori specializați în descarcerare și prim ajutor ale Detașamentului Hunedoara și Punctului de lucru Bretea, cu autospeciale mixte, o ambulanță tip B2 și două echipaje SAJ, a precizat ISU.

Până la finalizarea operațiunilor și cercetărilor, circulația în zonă a fost întreruptă sau s-a desfășurat alternativ pe un sens.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.



sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.809 secunde