Două persoane au furat 48.000 de lei din geanta unui bărbat. Poliția i-a depistat

190
Două persoane au furat 48.000 de lei din geanta unui bărbat. Poliția i-a depistat - 1-1598548484.jpg

Articole recomandate

O femeie de 30 de ani și un bărbat de 34 de ani, bănuiți că au furat 48.000 de lei din geanta unui bărbat care aștepta să plătească taxele pentru firma unde lucra, au fost depistați de polițiștii din București. Cei doi au fost reținuți, apoi arestați la domiciliu, potrivit Digi24.ro.


Cei doi tineri sunt acuzați de furt calificat, după ce ar fi sustras din geanta unui bărbat peste 48.000 de lei.


Potrivit DGPMB, polițiștii Secției 17 au fost sesizați de un bărbat de 58 de ani că persoane necunoscute i-au sustras din geantă suma de peste 48.000 de lei, acesta constatând lipsa banilor în timp ce aștepta să plătească taxele firmei unde lucrează.


Polițiștii au reușit să îi identifice pe cei bănuiți că au furat banii și i-au dus la audieri.


"În timp ce se aflau în fața unei instituții pentru plata taxelor și impozitelor, femeia s-ar fi poziționat în spatele părții vătămate, sustrăgându-i din geantă suma de bani menționată, timp în care bărbatul s-ar fi asigurat că nu este observată de alte persoane", spun polițiștii despre modul de operare al celor doi tineri.


Polițiștii fac cercetări în acest caz, sub supravegherea Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Cei doi au fost reținuți, apoi magistrații au dispus măsura arestului la domiciliu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6556 secunde