Două persoane au fost duse la spital după deratizarea din bloc

381
Două persoane au fost duse la spital după deratizarea din bloc - deratizare-1575720195.jpg
Două persoane, soț și soție, au fost duse la spital, sâmbătă, în urma unei acțiuni de deratizare pe scara unui bloc din Suceava. Potrivit ISU, pe scară sunt 18 apartamente, însă la 15 nu a răspuns nimeni, iar la alte două, locatarii au spus că nu au probleme, astfel că nu s-a impus evacuarea locatarilor. Evenimentul vine la aproape trei săptămâni de la tragedia din Timișoara, unde un bebeluș de 10 zile, un copil de 3 ani și mama acestuia au murit, după ce în blocul în care locuiau s-a făcut dezinsecție și deratizare.


ISU Suceava a transmis, sâmbătă, că doua persoane au reclamat că se simt rău, în urma unei acțiuni de deratizare pe casa scării unui bloc, din orașul Suceava.


"Cele doua persoane au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare. S-a intervenit la fața locului cu o ambulanță SMURD TIM și una SAJ, precum și echipajul CBRN. În măsurătorile efectuate nu s-au găsit valori pozitive la substanțe toxice", au transmis reprezentanții ISU Suceava.


Potrivit acestora, pe scara blocului sunt 18 apartamente, iar după monitorizare, la 15 dintre ele nu a răspuns nimeni, iar la alte două, persoanele din interior au declarat că nu au probleme.


Astfel, doar cele două persoane transportate la spital, soț și soție, au acuzat stări de rău.


"S-a ventilat casa scării, iar în momentul de față nu sunt alte probleme", mai spun cei de la ISU Suceava.


Reamintim că acum aproape trei săptămâni trei persoane - un bebeluș de 10 zile, un copil de 3 ani și mama acestuia din urmă - au murit, iar alte zeci de persoane au avut nevoie de internare după ce în blocul în care locuiau în Timișoara a fost făcută dezinsecție și deratizare cu o substanță neurotoxică.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7416 secunde